Известие

Collapse
No announcement yet.

Побутване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Побутване

Мркуча който излиза от този съд трябва ли да бъде свободен имам предвид /от едният край си е свободен/а другият си влиза в капачката на това казанче!

Относно стартера,понякога се получава следната ситуация:
    От 50 пъти примерно един път се случва да не иска да завърти стартера,давам си на контакт,и всичко си е наред,но когато завъртя за стартиране просто не завърта стартера/и пали само след побутване/,което е излагация за фирмата,предполагам причината е или износени втулки на,или бобината не изхвърля бендикса!
    Last edited by bluesolei; d.m.y г., 20:10.
    Мързелът, е интерсено нещо,неможеш да спреш да си починеш!

Маркучето е одушник.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

аз на предната кола(фиат уно) имах подобен проблем(не ми въртеше стартера) само се чуваше как изщраква но не върти,отворих го и просто го смазах може да не е най-правилното решение но е факт че и до днес си върти без да се замисля (между другото този проблем се появи след като намокрих стартера в едно наводнение
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Не знам какво е ама се пише отдушник (, ако не искаме циганите един ден да ни учат какво е граматика.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Не знам какво е ама се пише отдушник (, ако не искаме циганите един ден да ни учат какво е граматика.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
          X